vineri, 14 iunie 2013

Ce se intampla doctore din 15 Mai 2013 VIDEO

Ce se intampla doctore 15 IunieCe se intampla doctore din 15 Iunie 2013 IN RELUARE

Într-o lume în care viteza este cuvântul de ordine, medicul Oana Cuzino acordă răgazul necesar sănătăţii şi caută în fiecare săptămână răspunsuri la întrebarea "Ce se întâmplă, doctore?".

Emisiunea în care vedetele dezvăluie secretele prin care îşi menţin forma fizică de invidiat şi modalităţile preferate de petrecere a timpului liber.
Cu fiecare ediţie în parte, reprezentantele sexului frumos află care sunt noile tendinţe în îngrijirea corporală, tehnici revoluţionare de tratament şi reţete culinare ce duc dorul caloriilor, nu şi pe cel al savorii însă.

Cum personalitatea şi tonusul fiecăruia sunt influenţate şi de ambient, emisiunea prezentată de Oana Cuzino oferă sfaturi preţioase de amenajare a locuinţei, totul pentru menţinerea unei vieţi armonioase.

În noul sezon al emisiunii, medicul Oana Cuzino promite să le aducă românilor sfaturile şi exemplele care îi vor determina să facă din propria sănătate prioritatea vieţii de zi cu zi.

Dacă obişnuinţa este o a doua natură, specialiştii şi invitaţii de top din acest sezon le vor arăta telespectatorilor că obiceiurile nesănătoase, mai ales cele alimentare, pot fi date la o parte, fără compromisuri în ceea ce priveşte plăcerea gustului. În plus, pentru că influenţa psihicului asupra stării de sănătate este un fapt dovedit, experţii vor explica publicului cum pot beneficia de efectele acestuia asupra stării lor de bine.

Vezi in reluare emisiunea de pe data de 15 Iunie 2013 video!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu