joi, 17 ianuarie 2013

2013 Te vreau langa mine 17 Ianuarie


te vreau langa mine ianuarie 17 2013

Te vreau langa mine reluare

Te vreau langa mine - 17 Ianuarie 2013 IN RELUARE

“Te vreau lângă mine” este o emisiune ce îşi propune să ofere şansa la o viaţă nouă tuturor persoanelor ajunse la vârsta maturităţii şi care îşi doresc să scape de singurătate. Prin intermediul show-ului, doamnele şi domnii singuri au ocazia de a se cunoaşte cu alte persoane singure, dar care nu şi-au pierdut speranţa la fericire

Viorica de la Clejani va avea ca invitaţi, în această ediţie specială a emisiunii, renumiţi cântăreţi de muzică lăutărească veche. Vă vor fi alături Viorica şi Nea Ilie, dar şi Neluţă Neagu. Nicuşor Iordan, interpret de muzică populară, va completa atmosfera de sărbătoare şi bună dispoziţie.
Viorica din Clejani va indrepta sagetile lui Cupidon catre noile perechi de indragostiti dornice sa spuna la unison “Dragostea e peste tot.” Cantareata va fi secondata pe tot parcursul emisiunii de taraful din Clejani, condus de sotul sau, Ionita, astfel ca telespectatorii vor avea parte zilnic de cantec, armonie si voie buna.

Nu rata emisiunea “Te vreau langa mine”, cu Viorica de la Clejani, in direct, de luni pana vineri, de la ora 13:15, numai la Kanal D.
Un reality show ce isi propune sa ofere sansa la o viata noua tuturor persoanelor ajunse la varsta maturitatii si care isi doresc sa scape de singuratate.

VIDEO

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu