marți, 27 noiembrie 2012

Vocea romaniei – 27 noiembrie 2012 in reluare


Vocea romaniei 27 noiembrie
Astazi 27 noiembrie 2012, de la ora 20:15 ProTV difuzeaza a trei a editie “Confruntarilor” de la “Vocea Romaniei”. Urmareste Vocea Romaniei 14 noiembrie 2012 si in reluare:
Dintre cei ramasi, doi participanti din fiecare echipa vor intra la “Cantecul decisiv”, adica vor interpreta inca o data melodia pe care au cantat-o la “Auditiile pe nevazute”.
In urma prestatiei lor, antrenorul va decide cine merge sau nu mai departe, astfel incat fiecare dintre cei patru, Smiley, Loredana, Marius Moga si Horia Brenciu vor ajunge cu cate 6 concurenti in etapele LIVE.
Ultima editia a “Confruntarilor” va fi plina de surprize. Pe scena vor urca voci mult asteptate de telespectatori, cum ar fi Tibi Scobiola, Fely Donose, Robert Reamzy, Cristina Bondoc, Maria Cojocaru sau Monica Odagiu.
Dupa ce au avut schimburi de replici destul de aprinse, Marius Moga si Horia Brenciu dovedesc ca sunt niste profesionisti desavarsiti, care apreciaza o voce exceptionala atunci cand o aud.
In editia de marti, 27 noiembrie, Horia se ridica in picioare si aplauda unul din duetele de senzatie pregatite de Marius Moga! Prestatia de pe scena i-a impresionat pe toti cei patru antrenori, Moga avand de luat una dintre cele mai grele decizii ale serii.

Varianta 1
Vocea Romaniei 27 NOIEMBRIE 2012

Varianta 2

Vocea Romaniei 27 NOIEMBRIE 2012


Vocea Romaniei 20 NOIEMBRIE 2012

Intra aici sa vezi Vocea Romaniei 27 NOIEMBRIE 2012 ONLINE, Vocea Romaniei live, Vocea Romaniei video, Vocea Romaniei 27 NOIEMBRIE reluare, Vocea Romaniei 27 NOIEMBRIE video, Vocea Romaniei 27.12.2012 online video, Vocea Romaniei reluare, Vocea Romaniei 27 NOIEMBRIE 2012 video online.

Va Dorim Vizionare Placuta de BlackPedia

“Vocea României” este un format inovator care schimbă regulile în ceea ce priveşte concursurile de talente. Desfăşurat într-un decor absolut impresionant, show-ul beneficiază de mentori pe măsură.

Juriul este format din Horia Brenciu, Marius Moga, Loredana şi Smiley. Ei sunt cei care vă vor acompania de-alungul acestei frumoase emisiuni, judecând după voce şi nu după aspect. Tot ei vor fi şi antrenori pentru acele voci unice, inconfundabile şi impresionante pe care le vor alege în echipa lor. Numai una va fi însă declarată “Vocea României”.

Pavel Bartoş are rolul de a-i intervieva pe concurenţii ce urmează să intre în scenă, le va afla povestea şi va sta de vorbă cu susţinătorii aflaţi în culise.

Show-ul are diferite etape, fiecare dintre ele fiind un pas în descoperirea acelei voci extraordinare, capabile să cucerească o ţară întreagă. În prima fază, cea a “audiţiilor pe nevăzute”, fiecare dintre cei patru antrenori trebuie să îşi formeze o echipă, iar alegerea se face exclusiv în funcţie de vocea lor. Cei patru stau întorşi cu spatele la scenă, iar atunci când îşi doresc pe cineva în echipa lor nu trebuie decât să apese butonul “Eu te vreau”. Dacă se întorc cel puţin doi antrenori, mingea este în terenul concurentului, pentru că el trebuie să aleagă cu cine vrea să meargă mai departe. Aşadar, competiţia intervine nu doar între participant, ci şi între antrenori, care trebuie să-şi folosească toate argumentele pentru a avea echipa dorită. După formarea echipelor va urma etapa confruntărilor, unde fiecare antrenor va stabili duete intre oamenii din echipa lui.

Varianta 1
Vocea Romaniei 27 NOIEMBRIE 2012

Varianta 2

duminică, 25 noiembrie 2012

Pariu cu viata – 26 noiembrie 2012 in reluare

Pariu cu viata 26 noiembrie 2012 online
Urmareste si astazi 26 noiembrie 2012, serialul tau favorit, Pariu cu viata si in reluare pe BlackPedia.Ro!

Pentru o parte dintre tinerii din LaLa Band viata de abia acum incepe! Iar cea care ii va indemna sa treaca peste amintirile dramatice care le tulbura linistea sufleteasca si echilibrul emotional, incepand de luni, 26 noiembrie, de la 20.30, la Pro Tv, este psihologul Mihaela, rol interpretat de Laura Cosoi.

Psihologul scolii, Mihaela, va sta de vorba cu fiecare dintre membrii LaLa Band si ii va ajuta sa devina mai puternici si sa priveasca viata cu alti ochi, dupa experienta cutremauratoare prin care au trecut. Ei fac eforturi sa depaseasca experienta traumatizanta si povestesc ce s-a intamplat cu prietenii lor, Anca (Cristina Ciobanasu) si Vlad (Vlad Gherman).

Veti afla raspunsul la toate aceste intrebari in episodul din aceasta seara 26 noiembrie 2012 din “Pariu cu viata”, difuzat de la 20.30 la ProTV, care va aduce momente muzicale deosebite.
Varianta 1
Varianta 2

PARIU CU VIATA 26 NOIEMBRIE 2012


Pariu cu viata 26 noiembrie online
Intra aici sa vezi Pariu cu Viata 19 NOIEMBRIE 2012 ONLINE


Pariu cu Viata live, Pariu cu Viata video, Pariu cu Viata 19 NOIEMBRIE reluare, Pariu cu Viata 19 Noiembrie video, Pariu cu Viata 19.11.2012 online video, Pariu cu Viata reluare, Pariu cu Viata 19 Noiembrie 2012 video online.

Ioana (Alina Eremia) şi Andrei (Dorian Popa) sunt elevi în ultimul an la Colegiul Naţional de Arte din Bucureşti. 
Sunt îndrăgostiţi şi fericiţi sau cel puţin aşa crede Ioana până în momentul în care descoperă că a fost subiectul unui pariu pe care Andrei l-a pus cu prietenul lui, Cristi (Raphael Tudor), la începutul anului şcolar. Ceea ce nimeni nu realizează este faptul ca Andrei s-a îndrăgostit cu adevărat de Ioana. 

Profund dezamăgită, Ioana găseşte refugiu în muzică, în special în trupa “La-La Band”, un club de muzică modernă înfiinţat de Raluca (Adela Popescu), noua profesoară de teorie muzicală a colegiului. 20 de elevi talentaţi alcătuiesc trupa pop-rock “La-La Band”. Toţi sunt pasionaţi de muzică, îşi doresc să ajungă staruri şi să umple stadioane.
Odată cu intrarea într-o nouă etapă a vieţii, problemele tinerilor din LaLa Band nu întârzie să apară, dramele să capete o altă amploare, iar poveştile de iubire să fie trăite la intensitate maximă.

Sezonul 3 din “Pariu cu viaţa” începe cu întoarcerea Ancăi de la Londra, unde a fost în vacanţă cu bunicul ei, însă viaţa adolescentei se complică cu drame puternice care vor afecta toată trupa LaLa Band, iar povestea ei de dragoste cu Vlad întâmpină obstacole.

Între filmările de la malul mării, la răsăritul soarelui, şi cele nocturne, din jurul focului de tabăra, pentru serialul “Pariu cu viaţa”, tinerii din LaLa Band s-au distrat de minune în Vama Veche, însă peripeţiile acestora vor ţine în suspans telespectatorii înca din primul episod al noului sezon.

Varianta 1

Varianta 2

Pariu Cu Viata – 26 Noiembrie 2012 Online

Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 11 26 Noiembrie Vezi Pariu cu Viata Episodul 11 Sezon 3 Online fara a fi Nevoie sa il Descarci !!!

Pariu cu Viata Episodul 11 Sezon 3 Online, Pariu cu Viata Episodul 11 Sezon 3 Youtube

Urmareste aici Episodul 11 din “Pariu cu viata” – Sezonul 3 – (26.11.2012)

Pariu cu viata – Episodul 11 din Sezonul 3

Episodul 11 din serialul “Pariu cu Viata” va aparea pe site dupa difuzarea lui la TV. Va multumim!